Een geheim wapen voor elke zelfbewuste vrouw

slank overkomen met lingerieIk heb een geheim, beter gezegd een geheim wapen. Zo eentje waar je als vrouw heel veel plezier van kan hebben. Omdat het je beter laat voelen, over jezelf en over je lichaam en zeg nou zelf. Welke vrouw wil dat nou niet?

Voor het allemaal te vaag en te geheimzinnig wordt kan ik waarschijnlijk het allerbest uitleggen dat ik best wel ijdel ben. Als vrouw wil je natuurlijk goed voor de dag komen en daar mogen best hulpmiddelen voor gebruikt worden. Zeker als je zoals ik niet een maatje mannequin hebt. Dat is trouwens ietsje pietsje zacht uitgedrukt, maar hé, ik ben nu ook maar menselijk en die paar kilootjes maken me niet eens zoveel uit. Zeker niet nu ik mijn geheime wapen heb ontdekt: Corrigerende lingerie.

Ik weet het, niets nieuws onder de zon. Al was het voor mij wel een openbaring dat je het heel simpel online kan kopen. De drempel om er voor de stad in te gaan en me te onderwerpen aan de keurende blikken van een verkoopster, was tot nu toe reden genoeg om er niet aan te beginnen. Om eerlijk te zijn, durfde ik dat niet goed. Daarom ben ik zo blij met de webwinkel die ik heb ontdekt. Women Secret heet die winkel en je kunt er van alles en nog wat kopen op het gebied van corrigerende lingerie en het is niet eens duur. Ze beloven dat de pakjes discreet worden verstuurd en dat bleek gelukkig de waarheid. Het is niets om je voor te schamen maar toch heb ik liever niet dat de postbode kan zien dat ik corrigerende lingerie koop.

Ik heb er een topje gekocht die mijn buik en heupen in toom weet te houden. Omdat ik ook graag rokken draag heb ik er maar meteen een slank makende rok bij gekocht. Toen ik het pakje in huis had, heb ik de kledingstukken onmiddellijk uitgeprobeerd. Voor de spiegel keek ik mijn ogen uit. Was ik die slanke den die daar trots naar haar spiegelbeeld stond te kijken? Het was geweldig. De kilo’s leken van me af te zijn gegleden en ik kon weer in een jurkje die tot dat moment al een tijdje werkeloos in de kast hing. Ja, je kunt rustig stellen dat ik blij ben met mijn nieuwe geheime wapen. Bij het uitgaan voel ik me een stuk zekerder en vrouwelijker, een heerlijk gevoel.

Het is echt een leuke online winkel waar je eigenlijk al je lingerie en ondergoed kan kopen. Tot korsetten toe, dus als ik ooit mezelf wil verwennen met echte luxe of postnatale kilo’s wil camoufleren is dit een heel interessante optie.