Witte tanden, zonder moeilijkheden

Om je tanden kun je letterlijk niet heen. Je gebruikt ze elke dag, en dat gaan ze op een gegeven moment merken. Een van  de dingen waaraan je het merkt, is dat ze na een tijdje gaan verkleuren. Dat komt door  de inwerking van al het voedsel en drinken dat  je tot  je neemt. Ook roken heeft invloed op de kleur van je tanden. Er zijn verschillende dure methoden om je tanden hun natuurlijke kleur terug te geven. Vaak moeten deze behandelingen ook uitgevoerd worden door specialisten.

ShinyWhite doet het anders. Deze methode is gewoon via internet te koop en heeft een zeer lage prijs. De resultaten zijn er alleen niet minder om. Ook de toepassing is simpel. Het is even simpel als een handeling die u al jaren uitvoert. Het is namelijk even simpel als uw tanden poetsen. Iets dat u jaren geleden al is geleerd. Ook hebt u geen afspraak nodig. U kunt dus uw eigen specialist zijn, wanneer u maar wilt, en waar u maar wilt. Simpeler hoeft het bleken van uw tanden niet te zijn.

Witte tanden

Een aantal waarschuwingen is echter wel op hun plaats. ShinyWhite garandeert u geen parelwitte tanden, tenzij u die altijd  al had. ShinyWhite haalt de natuurlijke kleur van uw tanden terug. Het product is volledig vergelijkbaar met de producten die door de dure klinieken gebruikt worden. Daardoor kunnen er bepaalde verschijnselen optreden, maar deze zijn tijdelijk. Het zijn de verschijnselen die bij tandenbleekmiddelen horen. Ze zijn geen reden om af te zien van het product ShinyWhite.

Kort samengevat is ShinyWhite een product dat de tijd voor uw tanden terug kan draaien. Het door tandartsen aanbevolen product heeft dezelfde werking als de dure producten, die toegepast moeten worden door duurbetaalde specialisten, werkend vanuit duurbetaalde klinieken. U kunt uw eigen specialist zijn, waar en wanneer u maar wilt.