Een gezonde en vitale doorstart maken als ouder alleen

Ben jij ouder alleen van een jong kind of puber? Wanneer zit jij goed in je vel? Je goed voelen begint bij een gezond lichaam. Genieten van een gezond lichaam begint dus bij het hebben van een vitaal en goed verzorgd lichaam, van zowel binnen als buiten. Succesvol zijn in het dagelijks leven staat in nauw verband met je lichamelijke gesteldheid als ouder. Vooral de interactie tussen mensen verloopt volt en prettig als je lekker in je vel zit. Zowel op de werkvloer als tijdens de opvoeding van je kind.

Gezond leven: samen of alleen?

Aangezien de opvoeding van je kind veel van je vergt, is het soms moeilijk om elders energie in te kunnen steken. Met name je eigen leven als alleenstaande ouder staat op de tweede plaats. Ook al zit die kleine overdag wel eens in de opvang, als jij thuiskomt wordt er veel van je gevraagd. Er moet gekookt worden en tal van huishoudelijke taken liggen op je te wachten. Hoe zou het zijn om deze routines samen met een nieuwe partner te delen? Misschien heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn om opnieuw verliefd te worden.

gezond-lichaam

Er is maar een manier om erachter te komen of je hier klaar voor bent. Struin alvast enkele relatie sites af voor alleenstaande ouders en wellicht zie je iemand die jouw hart sneller doet kloppen. SingleParent.nl is een voorloper in deze doelgroep. Vind je jezelf lichamelijk nog niet genoeg in vorm voor een eerste ontmoeting? Loop eens langs een Herbalife winkel en laat je adviseren door een ervaren medewerker. Met een paar slimme tips en hoogwaardige voedingsproducten kun je zo weer fris en fruitig op de been zijn.

Invloed van gewichtsverlies op relaties

Door gezonder te leven zul je automatisch gaan afvallen. Wat veel mensen niet weten is dat afvallen minder goede invloed heeft op relaties met bekenden. Vrienden en familieleden kunnen jaloers worden als jij er ineens een stuk beter uitziet. Het aantrekken van nieuwe relaties vanuit een date is dan ook behoorlijk ironisch. Daar waar jij als ouder alleen aantrekkelijk wordt gevonden door een potentiële nieuwe partner, is er een kans dat je een oude bekende minder vaak gaat zien. Dit zegt natuurlijk meer over hen dan over jou. Hoe zeer je je hier druk om maakt is natuurlijk aan jou.